Services

Je kent het wel. De hele dag druk druk druk … op je zaak. Klanten bedienen, inkoop regelen, magazijn aanvullen en nog honderd andere taken. Dus volop werk met de dagelijkse zaken, maar toch voel jr ook aan dat de markt verandert. Steeds meer consumenten oriënteren zich online. Of het nu reizen of schoenen zijn, een broodje gezond of drie ons schouderham, de consument surft zich een ongeluk en alles wordt online opgezocht en bekeken.

Eigenlijk gaat de moderne consument ervan uit dat alles online te vinden is en vindt dan ook dat iedere ondernemer een website -die ook nog volledig smartphone-proof is- dient te hebben waar de consument zich op kan oriënteren. Dit is echter niet je “business”. In samenwerking met ROS Marketing adviseren wij in deze trajecten.

Ondersteuning voor reisbureaus

De gedachte "het onderhouden van mijn website kost veel tijd" zal je waarschijnlijk bekend voor komen. Klanten aan de balie, de administratie doen, de telefoon die gaat.. Vaak blijft er te weinig tijd over om je website goed te onderhouden en krijgt je "online filiaal" niet de aandacht die het verdient. Met als gevolg; gemiste boekingen. Een goed onderhouden website/online omgeving is dus van essentieel belang. Het is immers jouw online visitekaartje en vaak ook het voorportaal van je 'stenen reisbureau'. Maar ook andersom, een goed 'stenen reisbureau' is het voorportaal van je website, maar wanneer deze niet up-to-date is, zal dit verder niet voor je werken. Je zult nog eerder het gevoel krijgen; "Ik betaal voor iets wat toch niet uitkomt".

Maar met een website is het net als met je kantoor, je maakt het dagelijks schoon, je hangt nieuwe posters voor de ramen, je maakt het voor klanten uitnodigend om binnen te komen. Dit geldt ook voor je online vestiging. Als deze niet aantrekkelijk is, gaan consumenten niet naar 'binnen'. Wolf Consultancy biedt hierin ondersteuning. Door de kennis die wij in huis hebben durven we te zeggen dat wij het probleem echt begrijpen. Daarom hebben wij een pakket in elkaar gezet om echt iets te doen aan deze problematiek. Tegen een aantrekkelijk tarief onderhouden wij je website.

Ondersteuning voor reisbureaus

Wij werken samen met ROS Marketing, dé online partner voor het MKB.


ROS Marketing is een online marketingbureau in de omgeving van Beuningen/Nijmegen wat gespecialiseerd is in de toerisme- en recreatiesector. Onderstaand vertellen ze je graag wat ze doen en voor je kunnen betekenen.

We zijn al meer dan 7 jaar actief met social media campagnes. We richten ons hierbij alleen op Facebook & Instagram marketing. Als je op zoek bent naar een professionele en vooral betaalbare website ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn groot fan van Google. We zijn hier ook actief mee met verschillende diensten, zoals je website helpen te optimaliseren, zodat de bezoeker een nog betere ervaring heeft en je website nog beter gevonden wordt zoekmachineoptimalisatie (SEO). Loop je tegen problemen aan bij Google Analytics of andere Google diensten, geen punt we helpen je graag. En ben je al bekend met de virtuele tours van Google?? Hiermee kun je klanten een online rondleiding geven door je bedrijf. Zeker in deze tijd ( coronacrisis) waar bedrijven alles online doen, is dit de ideale manier om het vertrouwen uit te stralen wat je normaal krijgt wanneer er een klant bij je op bezoek komt.

Zit er wat tussen waar we je mee kunnen helpen? Als je op zoek bent naar andere ondersteuning voor online marketing, neem dan contact met ons op voor op maat online marketing.

Lees verder over wat we voor je kunnen betekenen.

ROS Marketing

Hoe werken we met ROS?

01

Wij scannen uw website

We richten een blik op je doelgroep en kijken vervolgens of je website hierop aansluit. Er wordt gekeken naar zaken die voor je van belang zijn om toe te voegen en die extra aandacht nodig hebben, naar zaken die wellicht overbodig zijn en naar de algemene uitstraling van de website.

02

Wij onderhouden uw website

Wij geven je extra ondersteuning door onder andere nieuwe teksten, beeldmateriaal, acties van touroperators en de beste lastminutes te plaatsen. Wij onderhouden dus je website. Uiteraard vindt dit altijd in overleg plaats en geven wij ondersteuning en vorm aan jullie eigen wensen.

03

Wij onderhouden u met marketing

Wij ondersteunen je in het opzetten van een offline/online marketing campagne. Samen met je kijken wij naar de mogelijkheden in het opzetten van een goede lokale campagne. Tevens ondersteunen wij je in de organische vindbaarheid binnen Google.

Wolf Consultancy logoWolf Consultancy logo

Het adviesbureau voor bedrijven in de toerisme- & recreatiebranche.

Email:
info@wolfconsultancy.nl